Om oss

150060542_259056785790581_3342649252477851532_n
Cinque Minuti - Italiensk restaurant i Ålesund. Pizza, pasta, dessert
Cinque Minuti - Italiensk restaurant i Ålesund. Pizza, pasta, dessert

Ekte italiensk mat

Cinque Minuti tilbyr fersk, italiensk kvalitetsmat som egner seg svært godt til å ta med hjem eller på jobb for å kunne nytes selv i en travel hverdag. Du er selvsagt velkommen til å spise eller ta deg en kaffe til våre søte delikatesser hos oss også og håper du etterhvert føler deg hjemme hos oss.

Pizza:
Signaturen vår er «pizza al taglio», som betyr «skåret pizza» og er et prisbelønnet, italiensk pizzakonsept som startet i Roma for 50 år siden. Dette er en fargerik gourmet pizza som selges stykkevis. Man kan dermed velge og vrake og kjøpe med seg smakene som passer hver enkelt. Vi har kurset oss hos Maestro Cristiano Garbarino for å lære kunsten.

Pasta:
Vi lager lasagne og et utvalg av fersk pasta som serveres porsjonsvis. I tillegg selger vi pasta i løsvekt som du kan tilberede hjemme.

Konditori:
Å stikke innom et "pasticceria" er en fastspikret del av den italienske kulturen. Italienske konditori er et syn for alle som har sansen for det søte liv. Her kan alle finne noe de liker og man kan gjerne smake på flere fristelser da det er mange "pasticcini" (små søte delikatesser) å velge mellom. Vi vil gjøre det like populært å ta med seg et brett med slike småkaker i middagsselskap som det er å ta med en flaske vin. Konditoriet tilbyr også både små og store kaker til arrangementer og vi vil jobbe for å kunne videreselge produktene til caféer og restauranter.